Lille duftlys - Vegan

Citrongræs

69,00 kr.

Dette duftlys er en del af "vegan" serien hos Klinta. Dog er alle produkter fra Klinta veganske. Duftlyset er lavet på soyabønne olie, og kan derfor bruges som massageolie. (Du brænder dig ikke)

Det lille duftlys har en brænde tid på 18 timer. 

1
+
Tilføj til kurv

Der er flere veganske muligheder på markedet, når det kommer til stearinlys og duftpinde. Men ifølge os, bør et godt vegansk lys være godt for alt og alle. Det er ikke nok, at produktet ikke indeholder animalske ingredienser. Det er lige så vigtigt, at dyr, natur eller mennesker ikke skades ved fremstillingen af dem. Og det er lige så vigtigt, at ingredienserne er rene og taget direkte fra planteriget, så hverken du eller dem omkring dig tager nogen skade, når du tænder dit lys. Enkel og ønskelig, men desværre langt fra indlysende. I Vegan finder du alt dette.  Vi håber du fuldt ud nyder de aromatiske aromaer og ren samvittighed!

Lyset er lavet af europæisk rapsolie lavet til fødevareindustrien, saoha olie (EcoSoya) og æteriske olier er lavet til hudpleje. Både glasbeholdere og emballage er veganske.