Du kan nemt og sikkert handle hos byCETO, og vi er her for at give dig en god oplevelse. Hvis du fortryder dit køb fordi varen ikke levede op til dine forventninger, tøjet ikke passer helt eller der er andre årsager, så er du velkommen til at sende varen retur til os.

Du har op til 14 dages fuldreturret. 

Send os først en mail til salg@byceto.dk hvor du oplyser os at du fortryder dit køb. Så ved vi at der er en pakke på vej fra dig.

Du skal udfylde fortrydelsesformularen der er medsendt i pakken. Alternativt kan du hente formularen her: fortrydelsesformular


Hvordan returnerer jeg varen 

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller indlevere den til følgende adresse:

By Ceto I/S

Nørre Farimagsgade 61

1364 København K


Husk at pakke varen forsvarligt når du returnerer den, Brug gerne den oprindelige emballage til at sende retur, hvis muligt.

For at gøre det lettere for dig at returnere en vare, kan du vælge købe en pakkelabel til din retur pakke ved at trykke på nedenstående link. Pakken skal afleveres/sendes i en GLS pakkeshop.

https://return.shipmondo.com/byceto-fortrydelse

Det er naturligvis valgfrit at benytte denne mulighed.


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. En eventuel værdiforringelse vil blive fratrukket dette beløb.