Velkommen til byCETO

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på vores webshop. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at handle hos byCETO og at du får en god oplevelse. I det nedenstående vil du finde de salgs- og leveringsbetingelser der finder anvendelse af køb af varer på byceto.dk.


Generelle oplysninger

By Ceto 

Oldenborggade 8

2300 København S

CVR.nr: DK21091596

Telefon: +45 4218-7541 

E-mail: salg@byceto.dk


Aftalerne indgås på dansk og i henhold til dansk købelov.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via byCETO. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.


GDPR og Privacy

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger for at vi kan opfylde købsaftalen:

Navn

Adresse

Mobiltelefonnummer

E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med følgende formål: Navn og Adresse registreres for at kunne levere varen til dig. Mobiltelefonnummer registreres for at du kan få en SMS besked fra fragtfirmaet omkring levering. E-Mail adresse registreres for at du kan modtage eksempelvis Salgs- og leveringsbetingelser, Ordrebekræftelse og Faktura.  

Personoplysningerne registreres hos By Ceto I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Betaling og levering

byCETO modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Maestro.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, fremsender og trækker vi først betalingen for alle varer når vi kan foretage en samlet levering.

Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og er incl. moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Det bestræbes at afsende varer samme dag som der bestilles, og ved ordrer lagt inden kl.16.00 på hverdage. 

Vi leverer med Bring og kun til adresser i Danmark medmindre andet aftales. Det forventes at varer leveres 2-3 hverdage efter dit køb.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal sende en e-mail til salg@byceto.dk hvor du oplyser, at du fortryder.

Fortrydelsesformularen medsendes i pakken. Alternativt kan du hente formularen her: fortrydelsesformular

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller indlevere den til:

Celine Christensen 

Oldenborggade 8

2300 Københans S


Dette skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling (til Pakkeshop) men skal sendes direkte til ovenstående adresse.

Du skal selv betale for returnering af varen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

For at gøre det lettere for dig at returnere en vare, kan du vælge købe en pakkelabel til din retur pakke ved at trykke på nedenstående link. Pakken vil blive sendt med GLS og skal afleveres i en GLS pakkeshop.

https://return.shipmondo.com/byceto-fortrydelse

Det er naturligvis valgfrit at benytte denne mulighed.


Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. 

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, vil den blive betragtet som brugt og du må på regne at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. 


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. En eventuel værdiforringelse vil blive fratrukket dette beløb.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du reklamerer ved at gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din reklamationsret. Du skal sende en e-mail til salg@byceto.dk hvor du så detaljeret som muligt oplyser om hvad problemet er.

Er reklamationen berettiget skal du sende eller indlevere varen til byCETO. Herefter kan du få enten varen repareret, ombytte, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi refunderer desuden dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling (til Pakkeshop) men skal sendes direkte til byCETO's adresse.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

For at gøre det lettere for dig at returnere en vare, kan du vælge købe en pakkelabel til din retur pakke ved at trykke på nedenstående link. Pakken vil blive sendt med GLS og skal afleveres i en GLS pakkeshop.

https://return.shipmondo.com/byceto-fortrydelse

Det er naturligvis valgfrit at benytte denne mulighed. 

Varen sendes eller indleveres til:

Celine Christensen

Oldenborggade 8

2300 København S


Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke på noget tidspunkt sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse - salg@byceto.dk.


Copyright

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lyd klip, digitale downloads, data, og software, tilhører byCETO eller leverandører til byCETO.